Pojedinačno mlađi juniori i juniorke
Pojedinačno mlađi juniori i juniorke
Najprije iskrene čestitke svim sudionicima na pojedinačnom prvenstvu za mlađe juniorke i juniore . A sada zar nije sramota da ta djeca za svoj nastup plaćaju tako veliku kotizaciju 130 kn po igraču. Pojedini suci bili su svugdje samo najmanje na stazama a o nagradama ću reći samo jednu riječ SRAMOTA!
Najlakše je ljudima reći ono što im se sviđa, to stvarno može svatko, a reći im istinu za to treba imati hrabrosti.
Re: Pojedinačno mlađi juniori i juniorke
kakve su nagrade dobili?
Pogledaj sliku na Zagrebačkom kuglačkom savezu
Zadnja izmjena: cezar, dana/u 03 stu 2012, 08:29, ukupno mijenjano 1 put.
Najlakše je ljudima reći ono što im se sviđa, to stvarno može svatko, a reći im istinu za to treba imati hrabrosti.
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Fond s kojim su organizatori raspolagali je: 48 + 57=105 x 130,00=13,650.00 kn
Kuglana (recimo da je 45,00kn/1sat): 105 x 45,00 x 2= 9,450.00kn
Suci (recimo da su 50,00 kn 1 sat x 2 suca x 2 dana / 4 staze): 105/4 x 2 x 2 x 50,00=2,700.00 kn
Zar 6 medalja, 3 buketića i diplome koštaju 1,500.00 kn?
Slobodno me ispravite u izračunu cijena!
Kuglana (recimo da je 45,00kn/1sat): 105 x 45,00 x 2= 9,450.00kn
Suci (recimo da su 50,00 kn 1 sat x 2 suca x 2 dana / 4 staze): 105/4 x 2 x 2 x 50,00=2,700.00 kn
Zar 6 medalja, 3 buketića i diplome koštaju 1,500.00 kn?
Slobodno me ispravite u izračunu cijena!
Luko Del Ponte
-
- Zna gdje su sva slova
4 staze koštaju 90,00 kuna po satu. Za bruto cijenu sudaca u ZG pitaj sašu.
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Još bolje... znaći umjesto 45,00 stavim 22,50devetka987 je napisao/la:4 staze koštaju 90,00 kuna po satu. Za bruto cijenu sudaca u ZG pitaj sašu.

Luko Del Ponte
Halo dečki evo me.
Pa zamislite da im kupe pehare od pola metra onako nejaki ne bi ih mogli držati.Pogledajte malo naše ribolovce od županije pa dalje imaju veće pehare od prvaka Europe u nogometu.Kad ih vidim sa čime se hvale muka mi je.Ipak je sve na organizatorima.
Pa zamislite da im kupe pehare od pola metra onako nejaki ne bi ih mogli držati.Pogledajte malo naše ribolovce od županije pa dalje imaju veće pehare od prvaka Europe u nogometu.Kad ih vidim sa čime se hvale muka mi je.Ipak je sve na organizatorima.
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Pehari su najmanji problem...heku je napisao/la:Halo dečki evo me.

Luko Del Ponte
-
- Tipka sa dve ruke
Zna li netko da li u praksi savezi nagrađuju nečim drugim osim peharom natjecatelje na državnim pojedinačnim i ekipnim prvenstvima u mlađim i seniorskim uzrastima?
Meni se čini da toga nema nigdje, ili nisam primjetio.
Ali, definitivno su djeci MORALI kupiti barem neke lijepe pehare. Djevojčicama dati uz pehare i medalje, još i neki lijepi buketić cvijeća.
Žao mi je da se prema djeci odnose tj ne odnose nikako.
Svi se iskreno nadamo da će se odnos barem prema djeci promijeniti.
Meni se čini da toga nema nigdje, ili nisam primjetio.
Ali, definitivno su djeci MORALI kupiti barem neke lijepe pehare. Djevojčicama dati uz pehare i medalje, još i neki lijepi buketić cvijeća.
Žao mi je da se prema djeci odnose tj ne odnose nikako.
Svi se iskreno nadamo da će se odnos barem prema djeci promijeniti.