Sjetimo ih se
Re: Sjetimo ih se
Dragi prijatelju Miro.
Hvala ti za sve što si dao za karlovačko kuglanje i šire od toga.
Posljednje zbogom i neka ti je laka hrvatska zemlja.
Iskrena sućut obitelji pok. Čurilović Miroslava.
Hvala ti za sve što si dao za karlovačko kuglanje i šire od toga.
Posljednje zbogom i neka ti je laka hrvatska zemlja.
Iskrena sućut obitelji pok. Čurilović Miroslava.
http://www.kuglacki-savez-os.hr/clanak/ ... -3422-0-5/ Na posljednjoj utamici u Brodu protiv Slavonca sam igrao baš protiv tebe, a ovo u nedjelju je bila tvoja posljenja tekma, slava ti.
U noći 24. na 25.08. u 56. godini preminuo je dugogodišnji kuglački djelatnik i sudac te predsjednik sudačke komisije HKS-a Bruno Filipović!
Počivao u miru...Nikola je napisao/la:U noći 24. na 25.08. u 56. godini preminuo je dugogodišnji kuglački djelatnik i sudac te predsjednik sudačke komisije HKS-a Bruno Filipović!
O Bože pa nije moguće jučer sam polagao za suca u Pakracu on i Burka bili u komisiji,a čovjeka više nema!Nikola je napisao/la:U noći 24. na 25.08. u 56. godini preminuo je dugogodišnji kuglački djelatnik i sudac te predsjednik sudačke komisije HKS-a Bruno Filipović!
R.I.P.
Zadnja izmjena: Croman007, dana/u 26 kol 2013, 16:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Obitelji pok. Brune Filipovića iskrena sućut povodom tragičnog dogadjaja.
Bruno, posljednji pozdrav i zahvala na svemu što si dao u kuglanju.
Bruno, posljednji pozdrav i zahvala na svemu što si dao u kuglanju.
Zbogom prijatelju bila mi je čast raditi sa tobom i učiti od tebe. Iskrena sućut obitelji Filipović.
Najlakše je ljudima reći ono što im se sviđa, to stvarno može svatko, a reći im istinu za to treba imati hrabrosti.
ostali smo bez dobrog suca, prijatelja i forumaša - kad bude grmilo zamišljaću te pajdo da sudiš neki kuglački derbi
Bruno, veliki čovjek, veliki prijatelj, veliki zaljubljenik u kuglanje. Hvala ti za svaku sugestiju, kritiku i za sve što si učinio za sve nas u kuglanju. Neka ti je vječna slava i hvala!
RIP kolega