Bravo g. Slavonac. Slažem se s večinom iznesenog.SLAVONAC je napisao/la:Pozdrav forumašima i skrivenim čitaocima iz našeg aktivnog Saveza . Da ne bi bio prozivan od strane skrivenih čitaoca za one koji ne znaju moje ime je Ivan Grahovac , iz Osijeka sam , neki sam Savezni sudac , neki sam i trener kuglanja . Jako su mi zasmetale ove igrice našega Saveza a vezane uz organizaciju prvenstva mladeži naručito mjesta odigravanja i kotizacija istih . Zar je moguće da niste u stanju dječicu od desetak godina počastiti sa besplatnim nastupom , čemu kotizacija . Treba vam za avion , gorivo , da idete u Mađarsku preko Ljubljane , želite povečati svitu pa povesti i djecu , možda susjeda . Kuglanje nam polako ali sigurno propada , svi to vide osim Vas , a Vi umjesto da animirate tu dječicu razmišljate kako zaraditi na njima . Organizirajte prvenstva mladeži za promijenu malo na svoju grbaču a ne uvijek na grbaču roditelja ili siromašnih klubova , organizirajte autobus , sokiće , grickalice i nagradite djecu kad su se već opredjelili za sport za koji Vi ubirete novce ( dobro znate koje i koliko ) Sutra i preksutra se u Belišću igra prvenstvo mladeži Osječko Baranjske Županije , ima prijavljeno 14 djevojčica iz Belišća , i pazi tajniče ,i iz Đurđenovca , onog istog Đurđenovca kojeg si ti sa svojim pajdašima onako grubo gurnio u provaliju . Budala zna koliki je rasadnik djece bio Đurđenovac , jesi se ti osobno sjetio te djece , jesi im pokušao makar ponuditi pomoć . Sutra , organiziraj prvenstvo , uvedi dobru kotizaciju , napravi prvenstvo u Dubrovniku da prošećeš po Stradunu , šta te briga za roditelje i siromašne klubove i čudi se kako nema odaziva i zašto nam se kuglanje rasipa . Ja i jedan moj prijatelj sudac idemo u Belišće toj djeci suditi besplatno , a što ćeš ti i Savez ponuditi toj djeci , natjerati ih da odu iz našeg sporta . Sad piši po službenim stranicama Saveza kako se skrivamo , kako pljujemo po Savezu , prozivaj me , kako mrzim Savez , kuglanje , samo , makar da ti voliš kuglanje poput mene , Grašak . Skoro zaboravih pa i ja sam c....
Samo jedna stvar. Nije g. Mezak bio sam kada se donijela odluka o obveznim pločama za 2.lige. Bilo je tu još nekoliko pametnjakovića koji se nisu ni sekunde zamislili kamo sve to vodi.