Natjecanja i novosti iz HKS-a
-
cezar
- Forumsko piskaralo
-
Kontakt:
heku je napisao/la:Poštovani!
Ja nisam niš razumio u ovoj diskusiji.Cezare svaka čast imaš super informatora(nemoj me za vrat loviti vidimo se u Ozlju na piću u nedjelju) ali mogu li ja igrati parove kad imam 64 leta i treniram svaki dan sa i bez onoga U 50.
Tako i ja nisam niš razumio u trečem srednje pa sam išao još jedamput

tako i ti pročitaj sve još jednom

. A u nedjelju se vidimo i da si pažljivije pročitao vidio bi da je moj informator napisao da po Sportskom Pravilniku na seniorskom prvenstvu pravo nastupa imaju SVI igrači od 23 g....pa...dok mogu hodati po stazi a ti još možeš hodati a i zadnji rezultati nisu ti za baciti u smeće

Najlakše je ljudima reći ono što im se sviđa, to stvarno može svatko, a reći im istinu za to treba imati hrabrosti.
-
zeljar
- Raspisani lik
-
cezar
- Forumsko piskaralo
-
Kontakt:
U ovom ima malo podrugljivosti ali ako uzmeš u obzir da je kuglana u Puli „teška“ a jedan 64 godišnjak je do sada odigrao
1.kolo-558, 2.kolo-550, 3.kolo-581, 4.kolo-570,
5.kolo-485,
6.kolo-579 pa sad odbi najlošiji rezultat mnogi mlađi ni voljeli imati takav prosjek.
Najlakše je ljudima reći ono što im se sviđa, to stvarno može svatko, a reći im istinu za to treba imati hrabrosti.
-
zeljar
- Raspisani lik
Prema raspisu HKS-a prvenstvo RH u tandemu bi se trebalo održati dana 07.05.2016.godine. Danaj je 02.05.2016.godine 17,50 sati a rasporeda
za to prvenstvo još nema,odnosno nije nigdje objavljen. Da li gospoda nemaju vremena i što radi NK HKS-a samo oni znaju. Možda nemaju vremena jer
na jutrašnjoj kavici čujem da su preko vikenda u Poreču bili i oni koji su trebali biti a i oni koji tamo nemaju što tražiti u ovo vrijeme. Barem im nije bilo
dosadno jer je i tamo glavom i bradom Pele. A tko snosi troškove samo Bog zna.

-
lukodp
- Forumsko piskaralo
-
Kontakt:
zeljar je napisao/la:Prema raspisu HKS-a prvenstvo RH u tandemu bi se trebalo održati dana 07.05.2016.godine. Danaj je 02.05.2016.godine 17,50 sati a rasporeda
za to prvenstvo još nema,odnosno nije nigdje objavljen. Da li gospoda nemaju vremena i što radi NK HKS-a samo oni znaju. Možda nemaju vremena jer
na jutrašnjoj kavici čujem da su preko vikenda u Poreču bili i oni koji su trebali biti a i oni koji tamo nemaju što tražiti u ovo vrijeme. Barem im nije bilo
dosadno jer je i tamo glavom i bradom Pele. A tko snosi troškove samo Bog zna.

A možda se nitko nije ni prijavio pa nema rasporeda još ...
Luko Del Ponte
-
Kegelmaniac
- Tipka sa dve ruke
Postao/la Kegelmaniac » 03 svi 2016, 10:38
Još jedna sramota i lakrdija HKS-a.
Objaviti raspis 3 dana prije početka i očekivati da će se ljudi sportaši moći organizirati graniči sa ludilom i krajnje je neodgovorno i neobzirno prema svim sportašima. Kada će doći kraj takvoj samovolji i neorganiziranosti pojedinih članova HKS-a?
Mene ne brine datum jer smo datum znali na vrijeme nego mjesto odigravanja koje se moglo dati i ranije jer cijene hotela i smještaja u Poreču i ukupni troškovi su ogromni, vidjet ćemo broj sportaša i klubova koji će se prijaviti.
-
lukodp
- Forumsko piskaralo
-
Kontakt:
Kegelmaniac je napisao/la:Još jedna sramota i lakrdija HKS-a.
Objaviti raspis 3 dana prije početka i očekivati da će se ljudi sportaši moći organizirati graniči sa ludilom i krajnje je neodgovorno i neobzirno prema svim sportašima. Kada će doći kraj takvoj samovolji i neorganiziranosti pojedinih članova HKS-a?
Mene ne brine datum jer smo datum znali na vrijeme nego mjesto odigravanja koje se moglo dati i ranije jer cijene hotela i smještaja u Poreču i ukupni troškovi su ogromni, vidjet ćemo broj sportaša i klubova koji će se prijaviti.
Ne kužim u čemu je problem. Mjesto odigravanja se znalo još prošle godine. Raspored je kasnijo vjerovatno (neprovjereno) jer se možda čekalo da se još netko prijavi (muški tandem samo 4). Problem je u tome što je 90% igrača nakon završetka lige na godišnjem i onda je odaziv nikakav. Ali da se moglo planirati unaprijed, moglo se.
Luko Del Ponte
-
gogi_st
- Tek protipkao
lukodp je napisao/la:Kegelmaniac je napisao/la:Još jedna sramota i lakrdija HKS-a.
Ne kužim u čemu je problem. Mjesto odigravanja se znalo još prošle godine. Raspored je kasnijo vjerovatno (neprovjereno) jer se možda čekalo da se još netko prijavi
(muški tandem samo 4). Problem je u tome što je 90% igrača nakon završetka lige na godišnjem i onda je odaziv nikakav. Ali da se moglo planirati unaprijed, moglo se.
5 ipak, I Mertojak je prijavio tandem, samo je doslo valjda do neke greske, al biti ce to ispravljeno kazu, zar nije normalno da smo i to prijavili kad smo vec na sprintu nas dvoje iz kluba

-
zeljar
- Raspisani lik
-
lukodp
- Forumsko piskaralo
-
Kontakt:
gogi_st je napisao/la:lukodp je napisao/la:Kegelmaniac je napisao/la:Još jedna sramota i lakrdija HKS-a.
Ne kužim u čemu je problem. Mjesto odigravanja se znalo još prošle godine. Raspored je kasnijo vjerovatno (neprovjereno) jer se možda čekalo da se još netko prijavi
(muški tandem samo 4). Problem je u tome što je 90% igrača nakon završetka lige na godišnjem i onda je odaziv nikakav. Ali da se moglo planirati unaprijed, moglo se.
5 ipak, I Mertojak je prijavio tandem, samo je doslo valjda do neke greske, al biti ce to ispravljeno kazu, zar nije normalno da smo i to prijavili kad smo vec na sprintu nas dvoje iz kluba

Eto 5 tandema ... Bit će borbe

Luko Del Ponte