Neron je napisao/la:Ovu sezonu jos "svirate" u drugoj ligi na racun kuglane. A ako vam ne produze licencu eto vas u nizem rangu.
Ili višem
Kakvo je trenutno stanje licenca se neće obnavljati ali evo novi je gradonačelnik pa tko zna ...
Biti domaćin u Kutini je svakako velika prednost, mislim rezultatski. Vidjelo se to i prošle sezone gdje su nas uredno pregazile sve ekipe koje nisu spustile gače na sam spomen "grabe". A i mi zbilja uživamo u tim utakmicama na kojima potrošimo preko 1.100,00 kn a nema domara... kada ga ima onda mu moraš objašnjavati kako kuglana radi... zbilja je nezamisliv osječaj kada položim kuglu "nisko" a ona u 3-4 dodira sa plastikom udari čunj gotovo u "glavu" a fotočelija ne registrira hitac... ili ti se gotovo odbije u glavu ako se malo nagneš naprijed kod izbačaja...a tek kada primiš kuglu na kojoj ima 15 slojeva zaljepljene prašine... pa pogodiš loh 14 puta i nemaš 6 prosjek... e to vam je kuglanje, kakva Grmoščica, kakav Zaprešić...
Možda pretjerujem ali evo ovdje se javno ispričavam svim klubovima koji su prošle sezone nastupali u 2.HKLS kao i klubovima iz 3.HKLS prijašnjih sezona što su morali igrati u takvim uvjetima. Mene je osobno sram svaki puta kada igramo doma, na kuglani na kojoj sam praktički odrastao. Vjerujte nitko od nas zbilja ne uživa u tome onako kako bi trebao.
Nego ajmo onda svi u najbližu "normalnu" kuglanu, u Novsku, gdje je već sada 6 klubova... naravno da će se naći još koji termin za trening

jer sve vam se zapravo svodi na to. Termini za treninge... Odavno bi se mi maknuli iz Kutine da imamo 4 sata tjedno rezerviranih termina za treninge. Bez treninga na pločama, nema rezultata ni napretka ni ikakvog velikog smisla dovlačiti djecu na kuglanu kakva je trenutno ova u Kutini.
Spominješ Vinodolski? Pa tko im brani da igraju u Crikvenici? HKS? ili AdTures? A Vinodolski je itekako "blizu vatri" if U know what I mean

.