Prelazni rok

Raznoliko brbljanje i ini razgovorčići

Re: Prelazni rok

PostPostao/la perovz » 16 sij 2019

A jeste i vi smiješni više sa tim postovima. Mislim, znate kakav je HKS, znate kakav je Mikac, i sad očekujete da on nekako riješi problem Pavlica :roll: :lol: . Ovi koji su tu na forumu a imaju kakti neku funkciju u savezu ionako ne mogu ništa sve i da hoće nešto poduzeti, a ne žele.
Koji smo mi jad i bijeda ... Isto tak nam je i u državi. Ovi na vlasti rade što hoće a mi svi samo šutimo i gutamo ... znate već kaj :oops: . Pa dokle?
Znači imamo lika koji može na utakmici kao igrač sjesti za računalo kojim se upravlja kuglanom i paliti kartone igračima i nitko ništa... Čak ni gosti koji su direktno oštećeni ne reagiraju nego čekaju sa nekim kakti dokazima da netko drugi nešto poduzme. Tko? Koji drugi?
I onda se naravno sve preseli tu na forum gdje smo svi pametni sa izvrsnim idejama i opet naravno, ništa ... Pamet nestane kada je treba primjeniti u stvarnosti.
Za sve što nam se loše dešava u kuglanju a i u državi smo si sami krivi. Oni koji mogu nešto napraviti to ne rade i misle da rade dobro, oni koji vide da se ne radi dobro opet ne rade ništa po tom pitanju i tako u krug, još malo dok sve ne zamre i onda se budemo pitali kako se to kvragu desilo...
perovz
Tek protipkao
 
Postovi: 31
Pridružen/a: 14 ruj 2018

Prethodna

Natrag na Brbljanje

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.