Što vi kao igrači, treneri, suci ... mislite o toj promjeni? Što je pozitivno što negativno?
Ja osobno ne vidim razlog tome. Iako se u nižim ligama te taktičke varijante i "slaganje" ekipe po sastavu domaćina i nisu nešto puno koristile zbilja ne vidim razloga da se sada to (opet) mijenja te da se svi ponovno prilagođavamo na nova pravila. OK, ne kažem da je to nešto drastično i da će biti problem, jer zapravo i nije, ali ono što mi najviše smeta je što se takve odluke em donose bez šire konzultacije s bazom, em bez nekog iole jasnog razloga koji bi bio svima vidljiv i jasan. O kakvom točno „nesportskom korištenju te pogodnosti“ pričamo?
Ovo za zamjene se isto iz sezone u sezonu mijenja. Prvo moraš ispuniti obrazac za zamjenu pa onda iduće samo najaviš GS (po meni najbolja opcija) i sada opet predaja nekih kartona ...

A već je gotovo realizirana ideja da se omogući klubovima prijave sastava ekipe online preko aplikacije te se dodatno rastereti papirologija i sucima i predstavnicima ekipa...