Aha... viš to nisam znao... Već mi dugo nije sudio međunarodni ...
Kruno, zašto ne bi bili ako im pravilnik to dopušta. Ne vidim zašto forsirate ovu temu više...
Aha... viš to nisam znao... Već mi dugo nije sudio međunarodni ...
Šteta, volio bih kada bi savez imao sluha i platio IT "paušalca" koji bi napravio statistiku i posložio arhivu (konkretno tebe). Osim što bi bilo informativnog karaktera ti podatci mogli bi biti korisni trenerima i svima koji malo dublje prate kuglanje ali i svim onim igračima koji dnevno kliknu 10x da bi vidjeli sebe što više na nekoj od ljestvicaOrson je napisao/la: ↑15 lis 2019, 13:25 Nemam dostupne podatke zato što se više ne upisuju u moju aplikaciju, već se sve radi preko weba. Nakon 24 godine rada, aplikacija ide u zasluženu mirovinu i ja sam radi toga sretan.Imao sam ideju napraviti web sa svim mogućim i nemogućim ligaškim statističkim podatcima od sezone 1996./1997., ali mi je za Mezakove ere rada za čavle splasnuo entuzijazam pa se nije realiziralo. Ali tko zna, možda to ipak realiziram, vjerujem da bi bilo zanimljivo i posjećeno.
Da li je ikako moguće doći do tih podataka? Sve prije 2010.g. mi je uglavnom na papiru ... a i ako trebaš neku pomoć (znam da ne,Orson je napisao/la: ↑15 lis 2019, 13:25 Nemam dostupne podatke zato što se više ne upisuju u moju aplikaciju, već se sve radi preko weba. Nakon 24 godine rada, aplikacija ide u zasluženu mirovinu i ja sam radi toga sretan.Imao sam ideju napraviti web sa svim mogućim i nemogućim ligaškim statističkim podatcima od sezone 1996./1997., ali mi je za Mezakove ere rada za čavle splasnuo entuzijazam pa se nije realiziralo. Ali tko zna, možda to ipak realiziram, vjerujem da bi bilo zanimljivo i posjećeno.