ali toga danas nije bilo..
Hvala i njima! Pozdrav !
Mislio sam reći da ne možeš vidjeti rezultate 1b lige jug jer su odigrana samo dva kola jer za sjever je objavljeno.
Očito cirkus
Nikola. Na aplikaciji HKS-a nije vidljivo da je Osijek izvršio 2 redovne zamjene. Upisana su 4 igrača u prva 2 bloka bez podataka da je netko nekog mijenjao. Zar ne bi trebalo biti npr. Ante Antić i od 1 hica Ivan Ivić ako se radi o redovnoj zamjeni. Ili možda griješim.Nikola je napisao/la: ↑20 lis 2019, 07:59 Koliko vidim iz izvjesca Osijek je iskoristio zamjene vec prije treceg bloka igraca, a treci nisu prijavili na vrijeme!
Ovo u Bjelovaru je sou, sto god da se desilo nema vece gluposti po svoj klub od povlacenja ekipe sa kuglane. Ne cuje se zvuk na snimci pa ne mogu komentirati neke navode vezane za raspravu sudaca i voditelja ekipe Subicevca. Ali vezano za kartone- ZCK Kujundzicu je potpuno opravdan, ali prvi karton je cista glupost. Igrac je ostao sam (preostala tri igraca su zavrsila set), poskocio je navijacki, a ne nesportski i sudac mu da karton. Stvar je procjene suca, ali ja ga nikad ne bih dao za to.
Poznato bjelovarsko navijačko suđenje
Zamjena se upisuje samo ako je izvrsena tijekom igre. Ova je izvrsena prije pocetka igre i ne upisuje se u ekipni zapisnik vec se samo upisuje na prijavi delegacije! Glavni sudac je sve naveo u izvjesce!pravda i nepravda je napisao/la: ↑20 lis 2019, 09:53Nikola. Na aplikaciji HKS-a nije vidljivo da je Osijek izvršio 2 redovne zamjene. Upisana su 4 igrača u prva 2 bloka bez podataka da je netko nekog mijenjao. Zar ne bi trebalo biti npr. Ante Antić i od 1 hica Ivan Ivić ako se radi o redovnoj zamjeni. Ili možda griješim.Nikola je napisao/la: ↑20 lis 2019, 07:59 Koliko vidim iz izvjesca Osijek je iskoristio zamjene vec prije treceg bloka igraca, a treci nisu prijavili na vrijeme!
Ovo u Bjelovaru je sou, sto god da se desilo nema vece gluposti po svoj klub od povlacenja ekipe sa kuglane. Ne cuje se zvuk na snimci pa ne mogu komentirati neke navode vezane za raspravu sudaca i voditelja ekipe Subicevca. Ali vezano za kartone- ZCK Kujundzicu je potpuno opravdan, ali prvi karton je cista glupost. Igrac je ostao sam (preostala tri igraca su zavrsila set), poskocio je navijacki, a ne nesportski i sudac mu da karton. Stvar je procjene suca, ali ja ga nikad ne bih dao za to.