Željko Petrović, Izbornik

Rezultati i ostale vijesti
kazem
Tek protipkao
Posts: 44
Joined: 24 Mar 2009, 20:49

Re: Željko Petrović, Izbornik

Post by kazem »

Sve čestitke Mušaniću na nagradi a naš vrli izbornik Petrović ima dovoljno debelu kožu pa će i to sve odtrpiti a tako i tako poslije svjetskog dobiva i on lovu za uspjehe reprezentacije.Zanima me hoće li dobiti slavonac Suvi bar išta od toga jer je čovjek najviše radio sa tim mladima.Zar nije apsurd da se HKS toliko zauzima za dobivanje nagrada i toliko stavljaju svoje zasluge za to, dok sa druge strane ne mogu se zauzeti da igračima isplate putne troškove koje su dužni od početka godine pojedincima za pripreme reprezentacije.
milos
Zna gdje su sva slova
Posts: 290
Joined: 09 Feb 2009, 10:52

Re: Željko Petrović, Izbornik

Post by milos »

Ovo mora da je neka šala, ali opet viim da je 1.april davno prošao. Mene više zanima čija je ovo "štamparska greška" da se Mikca proglasi trenerom, a Raškaja selektorom reprezentacije i kakvu će oni kožu i karakter imati? Nadam se da će javno reći da nemaju veze s tim funkcijama i parama, a njih, ako su već takvi propisi, da dobiju Petrović i Miljenko Šarac (sam ili zajedno s Šimom Miolovićem). Po meni bi dio kolača morao pripasti i Mušanićevom klupskom treneru Miroslavu Lioviću. Ovo za nepostojeći svjetski rekord se mora ispraviti (makar se dobilo manje para!), inače pravimo od sebe i našega sporta cirkus i spuštamo se na nivo uličnih prevaranata. Kolega forumaš 'kazem' nam je nešto jako kivan. K'o da je izostavljen iz repke. Ili je na kiwi dijeti. :P
User avatar
ZrntscheZ
Forumsko piskaralo
Posts: 1531
Joined: 07 Feb 2009, 12:52
Location: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E

Re: Željko Petrović, Izbornik

Post by ZrntscheZ »

milos wrote:čija je ovo "štamparska greška" da se Mikca proglasi trenerom, a Raškaja selektorom reprezentacije i kakvu će oni kožu i karakter imati? Nadam se da će javno reći da nemaju veze s tim funkcijama i parama
Štamparska greška?!
Odreći se para?!

HAAAAALOOOOOOOOOO........

get real...

To se jednostavno tako radi...kod nas, afkors...

A osim ovih neisplaćenih putnih troškova, ima tu još repova...

Još Lulek nije "odgovaral" što je imperativno nametnul Ukalovića u repku...zapovjedil njegovo uvrštenje posve na svoju ruku i suprotno željama samog igrača, a onda i izbornika
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja :roll:
valek
Nevini
Posts: 3
Joined: 11 Feb 2009, 17:33

Re: Željko Petrović, Izbornik

Post by valek »

Koji ste vi (prepoznat će se) "sportaši"? Prvo ste napadali Petrovića da dobiva novac od saveza i ništa ne radi a sada kad nije dobio novčanu nagradu nego se ona dijeli na naše mlade koji su osvojili 9 medalja na SP u Njemačkoj vi opet vidite zavjeru a sve je transparentno. Petrović nije htio podjeliti novčanu nagradu od Vlade RH sa mladima zato se to "odigralo" preko Mikca i Raškaja. Za svakog normalnog i dobronamjernog sportaša to je hvale vrijedan potez a sve ostalo je "sviranje .urcu"!
User avatar
lukodp
Forumsko piskaralo
Posts: 2843
Joined: 30 Mar 2009, 12:07
Location: Ciglenica, Kutina
Contact:

Re: Željko Petrović, Izbornik

Post by lukodp »

valek wrote:Koji ste vi (prepoznat će se) "sportaši"? Prvo ste napadali Petrovića da dobiva novac od saveza i ništa ne radi a sada kad nije dobio novčanu nagradu nego se ona dijeli na naše mlade koji su osvojili 9 medalja na SP u Njemačkoj vi opet vidite zavjeru a sve je transparentno. Petrović nije htio podjeliti novčanu nagradu od Vlade RH sa mladima zato se to "odigralo" preko Mikca i Raškaja. Za svakog normalnog i dobronamjernog sportaša to je hvale vrijedan potez a sve ostalo je "sviranje .urcu"!
Maa daaj...
Ja se iskreno suzdržavam od ovakvih tema jer nisam tolko upučen u "odigravanja" u HKS-u ali... kako može biti "transparento" kad se "odigrava"... i mislim da je bila riječ o svjetskom kupu a ne o svjetskom prvenstvu. Da ne spominjem spominjanje svjetskog rekorda. :o
Za svakog normalnog i dobronamjernog sportaša to je znak da bježi što dalje od kuglanja (iako ni u drugim sportovima nije ništa bolje).
Ako kažete da se ta novčana naknada dijeli na naše mlade, molim neki dokaz o istome... :x
Luko Del Ponte
alan34
Zna gdje su sva slova
Posts: 136
Joined: 06 Feb 2009, 21:52

Re: Željko Petrović, Izbornik

Post by alan34 »

'transparentna' prevara godine! kakve veze ima mušanićevo 1.mjesto s lovom za mlade? 'ajmo probati tu 'logiku' na jednom svježem primjeru: miljenko rak će biti proglašen trenerom blanke vlašić, pošto bojan marinović odbija sudjelovati u 'trgovini', pa će 'velikodušno' prepustiti novac mladim atletičarima. moguć scenario? hm, hm na kub. ne mogu se načuditi i vjerovati da tonći mikac u ovome sudjeluje?! doktore, doktore...?
igrač desne buže
Zna gdje su sva slova
Posts: 146
Joined: 06 Mar 2009, 15:06

Re: Željko Petrović, Izbornik

Post by igrač desne buže »

ako je Raškaj službeno dobio lovu od vlade kao izbornik, pa tko je onda izbornik? da nisu u međuvremenu Petrovića smjenili?
ako nisu onda su krivotvorili informaciju prema vladi!!!
služim se nekom logikom, jedino savez (mezak, lulić ili mikac) mogu lažno poslati informaciju vladi o treneru i izborniku i na temelju te odluke oni proslijeđuju novce - zar nije to posao za policiju? trebao bi petrović tužiti savez da se otvori ta pandorina kutija i da konačno netko pokrene lavinu protiv ovih lopina i lupeža iz saveza na čelu sa mikcem i lulićem!
milos
Zna gdje su sva slova
Posts: 290
Joined: 09 Feb 2009, 10:52

Re: Željko Petrović, Izbornik

Post by milos »

Petrović proslavlja odluku HOO da se za Mušanićev uspjeh nagradi i selektor. Ovo je naravno prije nego što je saznao da on NIJE nagrađeni selektor.
Attachments
kuglanje_petrovic.pongracevo.jpg
kuglanje_petrovic.pongracevo.jpg (125.91 KiB) Viewed 9468 times
rora999
Tek protipkao
Posts: 35
Joined: 17 Jun 2009, 08:13

Re: Željko Petrović, Izbornik

Post by rora999 »

Koliko ja znam Petrovića od ovolike količine piva bi on umro, pa bi puno njih bilo sretno,
a naročito tajnik Mezak.Jadni Raškaj nema ni 20 milijuna kuna ,pa će mu ovih nekoliko tisuća koje dobija trener
jako puno pomoći da prehrani obitelj ili da isplati dugovanja mladim igračima oglasnika za stipendije.Možda se smiluje i treneru pa mu da barem za troškove mobitela. Mikac ni kriv ni dužan upade u kašu što mu je skuhaše dva zagorca( čitaj Mezak- Raškaj ).
Da nebi mislili da su samo ljubomorni na Petrovića.
Sada kada je Mušanić osvojio svjetski kup odmah lova, a prije oni koji su osvojili (bogdanović i drugi ništa),
stvarno nije pošteno.
eto toliko,pozdravlja Vas vaš Krasnodar Rora
LZN
Tek protipkao
Posts: 23
Joined: 11 Mar 2010, 17:00

Re: Željko Petrović, Izbornik

Post by LZN »

Iako smo već zaboravili bivšeg izbornika Ž.Petrovića napokon sam doznao i zašto je smijenjen.Pa počeo je sam određivati repku,žalio se što nije nagrađen on već Mikac i Raškaj za osvojeni svjetski kup (za to nitko nije odgovoran,NO kao da je na marsu) i otplatio je kombije saveza koji su kupljeni gle čuda kod Luleka i koji iste koristi za svoj klub
Post Reply