Tekma na 6 staza
Tekma na 6 staza
u varazdinu je nova kuglana sa 6 staza ,sad se tekme 3. lige igraju 2×3para da bi se prije zavrsile al bas i nije tak cesto se zapetlja pa onda svi cekaju, ne igras na svim stazama,... a se smije tak igrati
Re: tekma na 6 staza
smije se tako igrati i preporuka je hksa-a da se na 6-staznim kuglanama igra u 2 bloka
1 igrač ne igra na svih 6 staza, ali obje momčadi bace jednako hitaca na 6 staza i zato je to u redu
1 igrač ne igra na svih 6 staza, ali obje momčadi bace jednako hitaca na 6 staza i zato je to u redu
po meni je ta treća liga potpuno neregularna,pošto je 5 od 14 ekipa nakon pola sezone promjenilo kuglane za domaće tekme!
trebalo bi više toga pitati "maru"
mislim da bi mi od ove 3 tekme kaj smo izgubili na "željezničaru" barem dvije dobil sad na novoj kuglani na pločama,a samim time je neregularan poredak za igrača lige!
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
3.HKL sjever je ove sezone neregularna zbog promjene kuglana čak 7-8 klubova (Ivančica, Cesta, MIV, Lepoglava, Elektra...)
isto tako i 2. HKL sjever jer je KK Croatia osiguranje iz VŽa također promjenio kuglanu...
nekima će to ići na ruku, drugima na štetu...
al teško se to moglo izbjeći...kad se već investiralo u novu kuglanu bilo bi glupo da sada 8 mjeseci do početka nove sezone bude posve neiskorištena...pošto je 3. liga većinom rekreacijska onda se to može tolerirati, al smatram da se u 2.HKL to trebalo zabraniti.
isto tako i 2. HKL sjever jer je KK Croatia osiguranje iz VŽa također promjenio kuglanu...
al teško se to moglo izbjeći...kad se već investiralo u novu kuglanu bilo bi glupo da sada 8 mjeseci do početka nove sezone bude posve neiskorištena...pošto je 3. liga većinom rekreacijska onda se to može tolerirati, al smatram da se u 2.HKL to trebalo zabraniti.
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja 

Ako je mogo Zadar u prvoj ligi promjenit kuglanu nakon par kola, zašto nebi mogli i u 2.HKL?ZrntscheZ je napisao/la:3.HKL sjever je ove sezone neregularna zbog promjene kuglana čak 7-8 klubova (Ivančica, Cesta, MIV, Lepoglava, Elektra...)
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
nisam znal za ZD...al onda je isto tako neregularno...ne opravdava ZD sve druge klubove...
barem je moje mišljenje takvo
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja 

Slažem se s tobom u potpunosti. Gdje počneš sezonu tu je i završi tako bi trebalo biti, ostalo je po meni neregularno prvenstvo. Možda ajd trećoj ligi kroz prste progledat ipak je rekreativna i konkretno za Vž besplatna im nova kuglana.ZrntscheZ je napisao/la:nisam znal za ZD...al onda je isto tako neregularno...ne opravdava ZD sve druge klubove...
Re: Tekma na 6 staza
Igranje na 6 staza i igranje na 4 staze je razlika dan i noć. U Rijeci na Mlaci i 3. maju sve lige osim prve igraju na 6 staza a vani na 4.
Iskustvo je pokazalo da je igra na 6 staza puno teža varijanta jer nemaš baš puno vremena nit mogućnosti za reakciju jer se sve odluke o kojekakvim promjenama moraju dogoditi u drugih 60 prvog bloka i gotovo, povratka nema, ako si pogriješio ode tekma kvragu. Kad igraš tri bloka vremena za reakciju i poravak imaš puno više, kao i za eventaualne kalkulacije
Iskustvo je pokazalo da je igra na 6 staza puno teža varijanta jer nemaš baš puno vremena nit mogućnosti za reakciju jer se sve odluke o kojekakvim promjenama moraju dogoditi u drugih 60 prvog bloka i gotovo, povratka nema, ako si pogriješio ode tekma kvragu. Kad igraš tri bloka vremena za reakciju i poravak imaš puno više, kao i za eventaualne kalkulacije